altijd op de hoogte

Nieuws

20 september 2024

Perfect Carwash officieel ambassadeur van IKBINDR

Perfect Carwash is benoemd tot officiële ambassadeur van IKBINDR, een platform dat werkenden en werkzoekenden in Twente helpt zich continu te ontwikkelen om mee te bewegen met de veranderende arbeidsmarkt. IKBINDR speelt in op trends als digitalisering, automatisering en verduurzaming, die vragen om nieuwe kennis en vaardigheden. Via scholingscheques en loopbaangesprekken biedt het platform inwoners van Twente de kans om zich om- of bij te scholen.

Perfect Carwash deelt deze visie op duurzame groei en ziet scholing als cruciaal om medewerkers toekomstbestendig te maken. Als ambassadeur zet het bedrijf zich in voor een positieve leercultuur, waarin werknemers de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen. Via het Twents Fonds voor Vakmanschap kunnen zowel medewerkers als werkzoekenden 50% van hun scholingskosten vergoed krijgen, met een maximum van €2500.

Deze samenwerking versterkt de regionale arbeidsmarkt en biedt werknemers en werkgevers kansen om innovatie en productiviteit te verhogen. Perfect Carwash onderstreept hiermee haar inzet voor duurzaamheid, niet alleen in haar diensten maar ook in de ontwikkeling van haar medewerkers.

Meer informatie over IKBINDR en de scholingsmogelijkheden vind je op de website van IKBINDR.